Piratewine Kft. - All rights reserved 2007

 

KezdőlapÁrakAkciókPincészetekBorvidékekSzolgáltatásokElérhetőség
 PIRATEWINE

A magyar borok bár az EU területén pl. Lengyelországban igen feltörekvőben vannak, más területen nem vagy csak kis mennyiségben találhatók meg. Az igény megvan, a magyarországi borturizmus igen népszerű, azonban a hazánkból hazatért vendégek otthon is szeretnék fogyasztani a kiváló borokat. Ehhez próbálunk számukra is segítséget nyújtani.

Szeretnénk emellett az egyes borvidékekről kialakult sztereotípiákat eloszlatni, s megmutatni, hogy mikre is képesek a magyar különleges borvidékek. Az egri bikavér minőségét tekintve megint első osztályú bor, s a Tokaj-hegyaljai termőterületen is készítenek kiváló minőségű száraz borokat.

A wellness turizmus mellett az egészséges életmód keretén belül is egyre nagyobb szerepet kap a bor, mely tannin tartalmának köszönhetően egyes gyógyszerek helyett is kiváló lehet.  Egy csodálatos hétvége különleges borok és ételek mellett felejthetetlen emlék maradhat.

 

Célunk, hogy népszerűsítsük a már ismert magyar borokat mind hazánkban, mind külföldön, illetve, a feltörekvőben lévő termelőknek segítsünk minőségi boraik piacszerzéséhez.

Bízunk abban, hogy a magyar közönséggel is megismertetjük, megszerettetjük azokat a magyar borokat, melyek közepes árfekvésűek és a minőségi bor kategóriájába tartoznak.